Galerie                                                                     

Millipedes is ook graag creatief met o.a. verf en klei, voornamelijk als uitlaatklep van haar eigen passie en plezier. Zij heeft jarenlang teken-, schilder- en keramieklessen gevolgd. Zij vervaardigt desgewenst schilderijen en keramiek in opdracht. Hiernaast een kleine bloemlezing van haar werk.NIEUWSIn de maanden juni, juli, augustus en september doen we mee aan de Leuke Adresjes Route en is het atelier geopend op de 1e en 3e zaterdag van de maand.
Op 22 en 23 juni 2019 doen we ook weer mee met de Kunstroute Doorn - Maarn.
U bent van harte welkom voor koffie, thee en kunst op de Hoogt 2 - 4 te Maarn.Op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 exposeerden wij weer tijdens de Open Atelier Route Leusden - Woudenberg. 
VOORGAANDE EXPOSITIES

 

BUITENLUST STAMGASTEN

Expositie van 26 maart 2017 – 14 maart 2018

Wat is een prachtiger café om te exposeren dan Buitenlust? Het idyllische café ligt op de hoek van de Holleweg en de Burg. Jhr. Van den Boschsstraat in Amerongen – een historisch stadje met een echt kasteel. Het dorp bruist van de initiatieven, zowel culinair als cultureel.
 
Buitenlust was ooit het stamcafé van Hans Wiegel en, sinds wij op de Utrechtse Heuvelrug wonen, is het ook ons stamcafé. Waarom het zo succesvol is? Zoals bij vele organisaties, is ook hier de uitbater, Paul de Roy, de drijvende kracht. Hij weet zijn gasten en staf te vinden en te binden met humor en deskundigheid. Zijn nieuwe mensen worden regelmatig door de stamgasten op de proef gesteld om te testen of zij net zo alert en geestig zijn als hun collega’s. Dat zijn ze! Wij komen er altijd met veel plezier, net als de plaatselijk hockeyclub, de beroemde schrijver en journalist, de ‘oudere jongere’ en de ‘krasse knar’, die allemaal komen voor de gezelligheid, voor de heerlijke koffie en Apfelstrudel, een lekkere maaltijd en voor de gastvrijheid.
 
De ‘kunst’ is een doorlopend deel van het geheel: er wordt geëxposeerd door plaatselijke en regionale kunstenaars (de Wij Vorm met prachtig keramiek, Skulp met schitterende sieraden, Arris Tijsseling met zijn prachtige abstracte schilderijen in acryl) en nu aan ons de uitdaging om hier de komende tijd iets aan toe te voegen dat past in het geheel.
 
Vanaf 26 maart 2017 exposeren wij met Buitenlust Stamgasten.
 
Ellen Adank en Yvonne Stadt


Ellen nam samen met Yvonne Stadt deel aan de Open Atelier Route Leusden-Woudenberg op 22 en 23 april 2017..


 


Ellen exposeerde enkele portretten tijdens de Expositie Portret & Model in het Kunstenhuis te Zeist (Egelinglaan 2b) van 30 oktober t/m 18 november 2015 

Werk van Ellen was verder o.a. te zien bij:
- Kunstroute Maarn op 6 en 7 juni 2015
- Expositie Atelier Purple op 22 september 2013
- Expositie Kunstkriebels op 16 en 17 maart 2013 in Het Kunstenhuis in De Bilt.


 
 
 
 


aquarel met oost-indische inktoost-indische inkt op duplex